fbpx
OVER ONS

Een kerstpakket moet een echt geschenk zijn

Een doos met allerlei levensmiddelen als kerstpakket, dat is inmiddels passé. Leuke gadgets waar je echt wat aan hebt en die mooi zijn verpakt met grote strik eromheen, dáár worden medewerkers volgens ons echt blij van. In onze showroom in Schijndel kunnen de ondernemers langskomen om kerstpakketten samen te stellen en geschenken te kiezen.

Onderscheidend vermogen

Zoals gezegd de tijd van kerstpakketten met blikjes ragout en toastje is wel voorbij. We zien steeds vaker dat bedrijven kiezen voor cadeaus. Als ze toch kiezen voor food, dan gaat het om wat exclusievere artikelen zoals olijfolie, pasta’s, luxe chocolade, een fles wijn of speciaal bier. We maken daarbij ook graag gebruik van lokale leveranciers; chocola uit Vorstenbosch, bier uit Schijndel en Heeswijk en kerststollen van de bakker om de hoek. Ook levensmiddelen halen we bij een groothandel in Schijndel.

Innovatief

Een trend op het gebied van kerstgeschenken is echt het personaliseren. Dit wordt vaak gedaan door middel van een logo op producten. Een innovatief product zoals de Sit To Cool, een minikoelbox die die je als krukje kunt gebruiken, is erg in trek. Wij bieden diverse themapakketten, maar klanten kunnen er ook voor kiezen om een pakket zelf samen te stellen.

Ondernemers zijn van harte welkom in de showroom om de collectie te bekijken. Dat hebben we het liefst omdat ze dan een veel beter beeld krijgen van de producten. Tip: neem de tijd om iets moois uit te zoeken, besteed er zorg aan. Want het is wel het cadeau waarmee je je werknemers bedankt voor hun inzet. Om te voorkomen dat medewerkers hun geschenk in januari weer op Markplaats zetten, is er de optie om het personeel zelf het cadeau te laten uitkiezen.

In de showroom staan alle beschikbare producten uitgestald: flessen olijfolie, bier en wijn, tassen, Bluetoothspeakers, rieten manden en niet te vergeten: heel veel kerstkabouters. Die kerstkabouters verkopen we los, maar ook als onderdeel van een kerstpakket. We merken dat er steeds meer mensen zijn die ze al heel lang sparen.

Eindejaarsgeschenk

Elk jaar leven wij weer toe naar de eindejaarspiek. We zien wel dat er steeds meer vraag is naar geschenken rond de zomervakantie, Pasen, Dag van de Zorg en Sinterklaas. Maar kerst blijft de hoofdmoot. We ontzorgen alles en komen de pakketten ook persoonlijk afgeven, natuurlijk ruim voor de feestdagen. Veel ondernemers bedenken pas eind november of begin december dat ze nog kerstpakketten moeten regelen. Gelukkig hebben we de producten altijd op voorraad zodat we ook klanten die laat bij ons aankloppen van dienst kunnen zijn. We zetten nét dat ene stapje extra waardoor we het de ondernemer makkelijker maken.

Onze tijdlijn

20 jaar geleden gestart met het samenstellen en verkopen van geschenken vanuit de kofferbak. We kochten een partij spullen en gingen daarmee op het industrieterrein langs bij bedrijven. We deden destijds een stuk of vijfhonderd kerstpakketten per jaar, maar geleidelijk werd onze klantenkring steeds groter. De laatste jaren zijn we enorm gegroeid. Naast de nationale inkoop volgde als snel diverse internationale inkooppartners, waardoor het assortiment door de jaren heen sterk is uitgebreid.

Zo’n 7 jaar geleden zijn we met een uitgebreide showroom gestart waardoor onze klanten nu ook zelf en samen met ons, geschenken en pakketten persoonlijk kunnen samenstellen. Eigenlijk direct daarna is ook de online verkoop gestart waardoor heel Nederland gebruik kan maken van ons mooie aanbod en persoonlijke aandacht.

2004

Start Loft – net even anders

2019

Naamsverandering naar Toff Geschenk en een nieuwe webshop

2023

Aanpassing webshop TOFF en uitbreiding Team Toff

2016

Inrichten van eigen showroom en start online verkoop

2020

Vaste inpaklocatie aan de Ambachtstraat 47 in Schijndel

Wie zijn wij?

Carla

Carla is het creatieve brein achter ons bevlogen team. Deze vrolijke noot legt je graag in de watten en inspireert met de mooiste producten in de juiste samenstelling.

Contactgegevens:
Carla Mettler – Eigenaar – +31 6 27 56 93 24

Chris

Chris is de verkoop en administratieve spin van team Toff. Deze handelaar in hart en nieren is een drijvende kracht in het bedrijf. Naast de verkoop en administratie zorgt hij er ook voor dat de pakketten op tijd bij de klanten worden geleverd.

Contactgegevens:
Chris van der Velden – Eigenaar – +31 6 51 29 20 67

Nick

Nick is de zoon van Carla en Chris en is een nieuwe aanwinst binnen team Toff. Hij houdt zich bezig met de verkoop en marketing van het bedrijf. Daarnaast zorgt hij samen met Chris ervoor dat de pakketten netjes en op tijd worden geleverd.

Contactgegevens:
Nick van der Velden – Allround medewerker – +31 6 15 25 27 61

Ron

Ron is net als Nick een zoon van Chris en Carla. Hij houdt zich bezig met de financiën van het familiebedrijf. Hij is echt puntje precies als het op cijfers aan komt (soms iets te precies).

Contactgegevens:
Ron van der Velden – Financiële administratie – +31 6 28 50 53 75