fbpx
OVER ONS

Wil je niet het zoveelste standaard cadeaupakket?

Of die saaie sokken geven? Maar zoek je juist een origineel geschenk of cadeau? Voor je medewerkers met kerst? Voor je vrouw op Valentijnsdag? Of voor paps met vaderdag.

Toff waar&huis – het nieuwe label van Loft | net even anders – pakt in en uit voor je. Met originele thematische geschenken om mee te verrassen. Van kerstpakketten tot relatiegeschenken. Van vader- tot moederdag cadeau. En alles wat je nog meer wilt vieren…

Laat je inspireren met unieke pakketten in alle soorten, maten en hoeveelheden.

Onze tijdlijn

Meer dan 15 jaar geleden gestart met het samenstellen en verkopen van geschenken. Naast de nationale inkoop volgde als snel diverse internationale inkooppartners, waardoor het assortiment door de jaren heen sterk is uitgebreid.

Zo’n 7 jaar geleden zijn we met een uitgebreide showroom gestart waardoor onze klanten nu ook zelf en samen met ons, geschenken en pakketen persoonlijk kunnen samenstellen. Eigenlijk direct daarna is ook de online verkoop gestart waardoor heel Nederland gebruik kan maken van ons mooie aanbod en persoonlijke aandacht.

2004

Start

2012

Start online verkopen

2013

Inrichten van eigen showroom

2019

Nieuwe webshop: TOFF

Wie we zijn?

Carla

EIGENAAR

Carla is het creatieve brein achter ons bevlogen team. Deze vrolijke noot legt je graag in de watten en inspireert met de mooiste producten in de juiste samenstelling.

Voor wie is het? Voor welke gelegenheid? Wat past het beste bij de persoon en het budget? Reken er maar op er voor iedere wens een geschenk bestaat die zeer gewaardeerd zal worden door de ontvanger.

Niet alleen het prachtige pakket, maar zeker ook de fraaie verpakking maakt het geheel compleet.

No products in the cart.