fbpx

Wanneer Kerst eraan komt, komen ook de Kerstpakketten er weer aan! Maar wat moet je dit jaar weer gaan geven? Het is erg moeilijk, want wat vinden je collega’s leuk? En wat vind hij/zij nou echt lekker? In deze tijd van Corona is het extra belangrijk om je collega’s goed te verwennen. Daarom mag het dit jaar ook nét wat persoonlijker!

Je kan natuurlijk een kant en klaar Kerstpakket kopen. Maar aangezien we het wat persoonlijker willen maken dit jaar, kan je het dit keer misschien wel zelf maken!

Pakket 1:

Wijntje erbij?

Tja, wat moet je nu doen? Zoveel mogelijk thuisblijven betekend dat je er zelf thuis iets gezelligs van moet maken.

Het is daarom erg toepasselijk om iets te geven waarmee dat kan. Je kan denken aan een pakket met een fles wijn en wat lekkers. Een glühwein zou al helemaal toepasselijk zijn! Jij kan met het pakket wat jij samenstelt, ervoor zorgen dat jouw collega een gezellig avondje met het gezin kan hebben of een beperkt aantal vrienden. Leg de wijn in een mooie mand, omringd met lekkere dingen. Een leuk kaartje mag natuurlijk niet ontbreken. Als je nog wat extra’s aan het pakket wilt toevoegen, kan je denken aan een cadeaukaart of kaarsjes. Dit moet natuurlijk wel allemaal in de Kerstsfeer!

Pakket 2:

Creatief en iets origineelst? Maak een advent kalender

Creatiever en origineler kan het haast niet! Pak de knutselspullen erbij en maak het persoonlijkste pakket wat er is. Het heeft wel wat tijd nodig en inspiratie. De inspiratie geven wij je cadeau! Het is ten eerste belangrijk om te weten hoe je de advent kalender moet maken. Ten eerste waar ga je de cadeautjes in doen? Hiervoor heb je enkele opties. De makkelijkste optie is om het in kartonnen cadeau doosjes te doen. Het is slim om te kiezen voor kleine cadeauverpakkingen. Deze cadeaudoosjes zijn in alle maten en kleuren te verkrijgen. Je plakt de onderkant van de doosjes op een plaat of een groot stuk karton. Dan ga je de doosjes vullen. Als je er echt veel tijd in wilt steken, voor bijvoorbeeld een collega die dit jaar ontzettend betrokken is geweest kan je voor elke dag een persoonlijke brief schrijven. Je hoeft niet perse voor elke dag een lange brief te schrijven, een korte krachtige brief kan ook al genoeg zijn! Je kan ook kiezen voor sieraden, etenswaren en meerdere kleine objecten. Het worden 25 cadeautjes dus het hoeft niet elke dag een spectaculair cadeau te zijn.

Pakket 3: Breng de Kerstsfeer in huis

Een Kerstpakket met typische Kerst artikelen. Denk aan marshmallows, chocolademelk en een leuke mok. Wanneer je dit Kerstpakket zou krijgen, moet je helemaal de Kerstsfeer kunnen voelen. Waardoor krijg jij een Kerstgevoel? Door lichtjes, Kerstballen en lekker eten? Voeg dat toe in je pakket! Natuurlijk is een Kerstkaartje onmisbaar in het pakket. Om het nog persoonlijker te maken, kan je leuke foto’s van jou en die persoon toevoegen. Of een Kerst mok met zijn/haar foto. 

No products in the cart.